AUDIO-TECHNICA FIÓKOM
Oldaltérkép
Magyar

Keresés...

Főoldal
Hírek
Sajtóhírek
Audio-Technica NAMM-újdonságok

Audio-Technica NAMM-újdonságok

2016-01-23

 

Audio-Technica NAMM-újdonságok

 

Örömmel mutatjuk be az idei NAMM show alkalmából az Audio-Technica legújabb termékeit.

 

Megtalálható közöttük a “bestseller” ATH-M50x legújabb limitált kiadása, valamint az Artist és az artist Elite szériák új mikrofonjai.

 

Professzionális fülmonitor fülhallgatók

Az Mx-széria elismert hangzását átültetve a hallójárati fülhallgató konstrukcióba, a fülmonitor sorozat három új modellje arra készült, hogy megfeleljen az igényes zenészek és hangtechnikai szakemberek elvárásainak a stúdiótól a színpadig és a DJ pultig.

A fülmonitor széria kifejezetten professzionális felhasználásra készült, és tökéletes megoldást kínál minden fülmonitorozást igénylő alkalmazásra.

 ATH-E40ATH-E50ATH-E70

ATH-M50xMG

Bemutatkozik a díjnyertes M50x stúdió monitor fejhallgató új limitált kiadása Matt Szürke színben.

Az új modell specifikációja megegyezik világszerte kedvelt, eredeti M50x modellével.

 ATH-M50xMG

AE2300 Hangszermikrofon

Az AE2300 az Audio-Technica dupladómos membrán konstrukciója révén a tipikus dinamikus mikrofonokat messze meghaladó magasfrekvenciás és tranziens átvitelt kínál.

Masszív fémháza, kis méretei és nagy hangnyomástűrése igen sokoldalú eszközzé teszi az AE2300-at, mely tisztán és precízen közvetíti gitár erősítők, fa- és rézfúvósok, dobok és ütőhangszerek hangját.

 AE2300

ATM230

Az ATM230-cal megérkezett az ideális dob- és ütős mikrofon az ARTIST szériába. A nagy hangnyomású felhasználásra optimalizált dinamikus mikrofon kerek, telt hangzást nyújt, kivételes mélyátvitellel.

Az ATM230 hiperkardioid iránykarakterisztikája csökkenti az oldalról és hátulról érkező hangok arányát, növelve ezzel a mikrofonozott hangforrás izolációját.

ATM230

Vissza a Sajtóközleményekhez
English

Romania

Francias

Deutsch

desktop