AUDIO-TECHNICA FIÓKOM
Oldaltérkép
Magyar

Keresés...

Főoldal
Hírek
Sajtóhírek
Erős Audio-Technica jelenlét az AES-en

Erős Audio-Technica jelenlét az AES-en

2012-10-23

 

- az Audio-Technica team megosztja kutatási eredményeit a 2012-es AES konvención -

Az Audio-Technica nagy erőkel jelenik meg az idei AES-en (705-ös stand). Miközben a cég új termékeket mutat be a kiállításon, az Audio-Technica menedzsment kutatási témákat mutat be két kiemelt prezentációban.

Az alacsony és magas hőmérsékletű plazma technológiát alkalmazó, mebrán nélküli hangszórók tanulmányozása és fejlesztése már a gyakorlati felhasználás szakaszába ért. Jelen tanulmány megvizsgálja a hasonló elven működő membrán nélküli ionmikrofon előállításának lehetőségét. A dokumentum bemutatja a kétféle plazma technológia kísérleti eredményeit és a szempontokat a feltárt kérdések megoldására.

Szintén szombaton délután 4-től 5:30-ig, a Live Sound szeminárium (L5) keretében megtartott “Vezetéknéküli frekvencia ütközések nagyvolumenű rendezvényeken” prezentációt Bob Green, az Audio-technica US Digital and Technical Wireless Engineering igazgatója elnököli. A résztvevők között Dave Bellamy, Henry Cohen, Peter Erskine, Chris Dodds, Steve Caldwell és Larry Estrin is megtalálható. Ez a szekció tárgyalja a nagyvolumenű események RF koordinációjának, installációjának és előkészítésének átfogó szemléletét. Az érintett témák között vannak a rádiómikrofonok, fülmonitorok és kommunikációs rendszerek, frekvencia koordináció, RF izoláció, monitorozás, a működés és a működtetés ellenőrzése.

Az Audio-Technica a 133. San Francisco-i AES konvención a 705-ös standon állít ki.

                          
Bob Green                                                         Jackie Green
Audio-Technica US Director                              Audio-Technica Vice-President of
of Digital and Technical Wireless Engineering   R&D/Engineering

 

Néhány szó az Audio-Technica -ról

A nemzetközi hangtechnikai világ élvonalában eltöltött több mint 45 évvel, az Audio-Technica vezető újító az elektroakusztikai átalakítók területén, mikrofonok, kábelnélküli mikrofonok, fejhallgatók, keverők és egyéb elektronikák elismert fejlesztője és gyártója. Az Audio-Technica felhasználók között megtalálható Katherine Jenkins, a Metallica, Gwen Stefani, a Linkin Park, The Pidgeon Detectives, Ben Mynott és Eddie Halliwell, vagy Magyarországon Pál István Szalonna, Harcsa Veronika, Vastag Csaba, a Belga, Radics Gigi, az Intim Torna Illegál, a Belmondó, a Magna Cum Laude és még sokan mások.

Kapcsolat:
Audio-Technica Technica Central Europe Kft.
1107 Budapest, Fogadó u. 3.
Tel: (+361) 433 3408

 

Vissza a Sajtóközleményekhez
English

Romania

Francias

Deutsch

desktop