AUDIO-TECHNICA FIÓKOM
Oldaltérkép
Magyar

Keresés...

Főoldal
Hírek
Sajtóhírek
Új Audio-Technica fejhallgatók debüt...

Új Audio-Technica fejhallgatók debütáltak a CES 2013-on

2013-01-16

 

- Sport, zajkioltó és prémium hi-fi újdonságok terítéken -

A Hi-Fi és konzumer termékek iránti növekvő érdeklődésre reagálva, az Audio-Technica Europe –első ízben – kiállítóként vett részt a Las-Vegas-i CES kiállításon. Az itt bemutatott új modelleket nagyon pozitívan fogadta a szakmai és kereskedelmi közönség.

Új modellekkel bővült az ACTIVE választék (mely mobiltelefonos fülhallgatókat, zajkioltó fejhallgatókat és sport fülhallgatókat vonultat fel), az ELITE választék (a zene és a hangzás szerelmeseinek szánt minőségi sorozat), a CLASSIC és a STREET választék is.

 

ACTIVE
Az Audio-Technica megerősíti aktív zajkioltó modellpalettáját az ATH-ANC33iS modellel, ami a népszerű ATH-ANC23-at váltja fel. Az ANC33iS akár 90%-kal csökkenti a zavaró környezetzajt és integrált mikrofonnal és hangerőszabályzóval rendelkezik telefonáláshoz és zenelejátszáshoz okostelefonokkal, iPhone-nal, iPaddal és iPoddal. A vezérlőegység lehetővé teszi a zene elindítását, megállítását, léptetését előre és vissza, valamint telefonhívás fogadását és befejezését.

Az ATH-ANC33iS hallójáratba illeszkedéséről Comply™ habgumi gyűrűk gondoskodnak – utánozhatatlan kényelem mellett kiváló izolációt, jobb basszusátvitelt, részletesebb középtartományt és szebb magastartományt nyújtva. Természetesen mellékeljük a hagyományos szilikon gumiharangokat is S, M és L méretben.

Szintén az ACTIVE választékot bővíti két új fülhallgató modell, melyeket sportoláshoz fejlesztettünk ki. Mindkét modell IPX5 minősítésű vízálló, mosható és izzadságálló.


Az ATH-CKP500 egy ergonomikus, C-alakú idommal van ellátva, ami a fülkagylóba illeszkedve biztonságosan tartja a helyén a fülhallgatót. A kábel becsatlakozás úgy van kialakítva, hogy a kábel hátul, a nyak mögött haladjon, ne legyen útban. Feketében, pirosban és kékben kapható.


Az ATH-CKP200 hallójárati fülhallgató forgócsuklóval állítható fülkampóval van ellátva ami a fül méretére állítható, mindenkinek egyedi kényelmet kínálva. 60cm hosszú kábele a ruhához csiptethető, és jár hozzá egy 60cm-es toldókábel is. Feketében, pirosban és kékben kapható.

Mindkét sport modell minőségi meghajtókkal és komponensekkel rendelkezik a tiszta és dinamikus hangzás érdekében. A szokásos szilikon gumiharangok mellett a két sport modell tartalmaz olyan új fejlesztésű gumiharangot is, ami kevésbé zárja ki a külvilágot a biztonságos szabadtéri sportolás érdekében, lehetővé téve, hogy futás közben halljuk a környezetet, közlekedést, más futókat stb.


Az ACTIVE választék utolsó újonca, az ATH-WS99 fejpántos modell arra készült, hogy kiterjesztett mélytartománnyal kényeztesse viselőjét, a hangminőség feláldozása nélkül. Duplakamrás felépítése révén a mélytartomány bőséges és erőteljes, míg az 53mm-es membránok egyenletes középtartományt és tiszta magasakat produkálnak. Akusztikus szigetelése minimalizálja a zene kiszivárgását. Integrált mikrofonja lehetővé teszi okostelefonokkal és iPhone-nal való használatát (hívásfogadás, zene indítás és léptetés).

Előzetes árak
ATH-CKP200: 11 500 Ft – szállítható
ATH-CKP500: 15 200 Ft – szállítható
ATH-ANC33iS: árazás alatt (várhatóan 30 000 Ft körül) – 2013 tavasz
ATH-WS99: 95 200 Ft – 2013 tavaszELITE
2012-ben megújítottuk a zárt hi-fi fejhallgatóinkat, a CES 2013-ra pedig megérkeztek az audiofil ELITE választék nyitott fejhallgatóinak megújult ’X-verziói’ új meghajtókkal, kisebb súllyal és frissített konstrukcióval.

Az új ATH-AD1000x és ATH-AD2000x nagyméretű, 53mm-es membránokkal rendelkezik 99.9999% tisztaságú oxigénmentes réz hangtekercsekkel a kimagasló akusztikai teljesítmény érdekében. A 3D Wing Support mechanizmus (a fejre két önbeálló, párnázott szárnyacskával támaszkodó rendszer) vibrációmentes és utánozhatatlan kényelmet garantál hosszútávon is.
Az ATH-AD900x szintén vadonatúj, 53mm-es meghajtót kapott nagyteljesítményű mágnesekkel és rézbevonatú alumíniumhuzal (CCAW) hangtekerccsel a nagyszerű hangminőség és a széles, 5-től 35 000 Hz-ig tartó frekvencia átvitel érdekében.
Mindhárom fejhallgató prémium komponensekből készül és varázslatos zenehallgatási élményt kínál tiszta, természetes ének és hangszer reprodukcióval, egyenletes, kiegyensúlyozott hangkarakterrel, precíz hangtér leképezéssel és fantasztikus dinamikával.


Mindhárom új modell 2013 tavaszán érkezik.

Előzetes árak:
ATH-AD900x: 120 000 Ft
ATH-AD1000x: 220 000 Ft
ATH-AD2000x: 350 000 Ft


STREET
A stílusos STREET választék újdonsága, az ATH-WS77 fejpántos fejhallgató 40mm-e membránokkal és duplakamrás rendszerrel van ellátva a kivételes basszusátvitel érdekében.
A nagy merevségű alumínium kagylók közvetlenül a meghajtókra vannak szerelve, a hangtisztaság érdekében kiküszöbölve a nemkívánatos vibrációkat. Az akusztikailag szigetelt fülpárnák minimalizálják a zene kiszivárgását.

Előzetes ár:
ATH-WS77: 53 300 Ft – 2013 tavasz


CLASSIC
Az Audio-Technica CLASSIC választékát gazdagítja a megújult ATH-AD500x és ATH-AD700x nyitott rendszerű audiofil fejhallgató. Mindkettő 53mm-es membránokkal és CCAW hangtekercsekkel rendelkezik a nagy terhelhetőség és kivételes vokál leképezés érdekében.
A fejhallgatók nyitott kivitelének, könnyű, méhsejtes alumínium kagylóinak és szuperkényelmes, önbeálló 3D Wing Support konstrukciójának remek kombinációját tovább erősítik az új fejlesztésű, strapabíró szövet fülpárnák.

  


Előzetes árak:
ATH-AD500x: 57 000 Ft – 2013 tavasz
ATH-AD700x: 75 000 Ft – 2013 tavasz


A fenti fül- és fejhallgató újdonságokon túl a CES látogatói örömmel fogadták az Audio-Technica ELITE, ACTIVE, STREET és CLASSIC választékainak új csomagolását, ami 2012 végén készült el és már látható az üzletekben.

Vissza a Sajtóközleményekhez
English

Romania

Francias

Deutsch

desktop