AUDIO-TECHNICA FIÓKOM
Oldaltérkép
Magyar

Keresés...

Főoldal
Hírek
Sajtóhírek
Az Audio-Technica System 10 a Prolight+S...

Az Audio-Technica System 10 a Prolight+Sound 2013-on debütál

2013-04-09

 

Az Audio-Technica System 10 digitális vezetéknélküli rendszer Európában elsőként a frankfurti Prolight+Sound 2013 kiállításon mutatkozik be. Alkalmazások széles skálájához jelent kiváló megoldást: templomi, konferenciatermi hangosításhoz, énekeseknek és gitárosoknak, karaoke-ra, stb. – a System 10 megbízható és egyszerűen használható rendszer elérhető áron, olyan funkciókkal és szolgáltatásokkal, amelyek csak sokkal drágább rendszerekben lelhetők fel.

A 2.4 GHz-es tartományban üzemelő rendszer immunis a TV és DTV interferenciákra. A System 10 a szabad frekvenciákra való vadászást múlt időbe teszi. A System 10 lenyűgözően akkurátus hangzást kínál és pofonegyszerű kezelést – azonnali csatorna választással, szinkronizálással és beállítással. Akár nyolc csatorna használható egyidejűleg bármilyen frekvencia koordinációs probléma vagy csoportválasztási macera nélkül. A System 10 vevőegysége és adóegységei jól látható digitális ID kijelzővel rendelkeznek.

A System 10 a tiszta kommunikációt háromszintű diverzitással biztosítja: frekvencia, idő és tér. A frekvencia diverzitás azt jelenti, hogy egy csatorna egyidejüleg két, dinamikusan kiosztott frekvenciát használ az interferenciamentes átvitel érdekében. Az idő diverzitás azt jelenti, hogy az audió jel a digitális adatfolyam több időszeletébe is bele van téve, a többutas terjedés interferenciájára való immunitás érdekében. A tér diverzitás pedig arról szól, hogy mind a vevőegység, mind az adóegységek két-két antennával vannak felszerelve, a vételi biztonság érdekében.

Az egycsatornás System 10 készlet egy vevőegységből és egy kézi- vagy zsebadó egységből áll. Az ATW-R1100 diversity digitális vevőegység hangerőszabályzóval, audió túlvezérlésjelzővel és párosítás visszajelzővel rendelkezik. Többféle konfiguráció is összeállítható, kéziadóval ill. UniPak zsebadóval, kitűző-, fej- vagy hangszermikrofonnal, ill. gitárkábellel.  

 

Vissza a Sajtóközleményekhez
English

Romania

Francias

Deutsch

desktop