AUDIO-TECHNICA FIÓKOM
Oldaltérkép
Magyar

Keresés...

Főoldal
Hírek
Sajtóhírek
Felrepítik a zenét a az Audio-Technica...

Felrepítik a zenét a az Audio-Technica új SonicFuel fülhallgatói

2013-08-17

Az Audio-Technica a CEA Line Show 2013 rendezvényein mutatja be SonicFuel fülhallgatóit - hat új hallójárati modellt, melyek arra készültek, hogy a zene élvezetét magasabb régiókba emeljék. Mndegyik modell ergonomikus C-idomokkal rendelkezik, melyek biztosan tartják a fülhallgatót a helyén. Három "iS" modell mikrofonnal és nyomógombbal ven felszerelve telefonhívás felvételéhez és zene vezérléshez. A további tulajdonságok között megtalálható az innovatív, 360°-ban elforgatható gumiharang, valamint a csavarodásmentes, lapos kábel. A SonicFuel sorozat az ATH-CKX9iS, ATH-CKX9, ATH-CKX7iS, ATH-CKX7, ATH-CKX5iS és ATH-CKX5 modellekből áll, 12900 Ft-tól 27900 Ft-os ajánlott eladási árig. 

"Azért neveztük el SonicFuel-nek az új fülhallgatókat, mert arra készültek, hogy feltankolják az emberek zenehallgatási szenvedélyét" kommentálja az új sorozat bemutatását Harvey Roberts, az Audio-Technica Europe konzumer üzletágának marketing menedzsere. "Minden értéket, kényelmet és szolgáltatást biztosítanak, amit az emberek a minőségi fülhallgatókban keresnek. A kimagasló hangzás érdekében új meghajtókat és további konstrugciós újításokat tartalmaznak." 

Az ATH-CKX9 és az ATH-CKX9iS kivételes hangminőséget kínál az új fejlesztésű, 13.5mm-es meghajtóinak köszönhetően, melyek - hallójárati konstrukcióhoz képest is - meglepően erőteljes, dinamikus és immerzív hangzást adnak, kivételes tisztasággal és részletgazdagsággal. A két modell közötti különbség az "iS" beépített mikrofonjában és okostelefon vezérlőjében van. Csavarodásmentes, lapos kábellel rendelkeznek, fekete vagy ezüst színben rendelhetők. S, M és L méretű C-idomokkal, XS, S, M, és L méretű gumiharangokkal és Comply szivacsgyűrűkkel szállítjuk őket. Mindkét csúcsmodellhez kemény tok jár a kényelmes szállítás és tárolás érdekében. 

A SonicFuel ATHCKX7iS headset és az ATH-CKX7 fülhallgató hallójáratba illeszkedő része körben elforgatható, miáltal pontosan illeszkedik a fülcsatornába, a maximális kényelem, izoláció és basszus érdekében. Többféle színben kapható (fekete, fehér, piros, lila). Csavarodásmentes, lapos kábellel, háromféle méretű C-idommal, négyféle méretű gumiharanggal, Comply szivacsgyűrűvel és kemény tokkal szállítjuk.  

Az ATH-CKXiS headset és az ATH-CKX5 fülhallgató új sztenderdet állít fel a 15000 Ft alatti kategóriában. Mindkét modell fülcsatornába illeszkedő része elforgatható, mint a nagyobb SonicFuel modellek esetében, így a beható basszust egyedi kényelemmel és remek izolációval párosítják. Ötféle vagány színben kaphatók: fekete, fehér, piros, kék és zöld. Háromféle C-idommal, négyféle méretű gumiharanggal és védőtasakkal szállítjuk.

Az Audio-Technica fülhallgatók kétéves gyártói garanciával rendelkeznek.

SonicFuel sorozat ajánlott eladási árak:

ATH-CKX9is: 27 900 Ft
ATH-CKX9: 25 900 Ft
ATH-CKX7is: 21 900 Ft
ATH-CKX7: 19 900 Ft
ATH-CKX5is: 14 900 Ft
ATH-CKX5: 12 900 Ft

ATH-CKX7iS

Vissza a Sajtóközleményekhez
English

Romania

Francias

Deutsch

desktop