AUDIO-TECHNICA FIÓKOM
Oldaltérkép
Magyar

Keresés...

Főoldal
Hírek
Sajtóhírek
Stílus és Minőség találkozása a CE...

Stílus és Minőség találkozása a CES-en debütáló új Audio-Technica termékekben

2014-01-08

 

Japán piacvezető fejhallgató gyártója, az Audio-Technica története 1962-ben indult Tokióban, lemezjátszó hangszedők és tűk fejlesztésével és gyártásával. Az azóta elröppent több mint ötven év fejlődésének köszönhetően mára mindenki számára kínál professzionális audio termékeket, Elton John-tól Justin Timberlake-en át Jack White-ig.

Fejhallgatók és mikrofonok mellett az Audio-Technica kínálja a piac legjobb DJ lemezjátszóit, melyek szerte a világon több ezer klubban állnak szolgálatban. A vezető technológiák és tudás birtokában az Audio-Technica a hétköznapi felhasználásra szánt termékeiben is kamatoztatja mindazt a több évtizedes tapasztalatot, amelyet a legnagyobb művészi produkciókban szerzett, a stúdióktól a színpadokon át a stadionokig.

Bemutatkozik az új Audio-Technica SonicFuel család. A Fej- és fülhallgatóinak mindegyike napi használatra szánt, professzionális teljesítményű, ugyanakkor stílusos megjelenésű eszköz, melynek hangzása őszinte, egyenes, processzálásoktól és mindenféle mesterkéltségtől mentes.

A Solid Bass kategória új életet ad a basszusnak, hogy a pop, rock és a hip-hop még élvezhetőbben szólaljon meg, amíg a SonicPro termékek a stúdióban, a keverőpult mögött mutatják meg igazán tudásuk legjavát, de megállják a helyüket bárhol útközben is. A SonicSport fülhallgatók megtöltenek zenével mindenféle sportot az edzőteremben vagy a szabadban, napfényben vagy esőben. IPX5 minősítésű vízállóság, masszív felépítés és biztos illeszkedés jellemzi őket. A SonicSport kiváló élményt nyújt a legkülönfélébb helyzetekben is.

Végül pedig ejtsünk néhány szót a legigényesebb audiofil felhasználók számára készült termékekről. A High-Fidelity kategória professzionális fejhallgatói hivatottak kielégíteni a vinyl, a Hi-End készülékek és a nagy felbontású hangfelvételek rajongóit. Az exkluzív Audio-Technica hangszedők pedig a világ legjobb lemezjátszóiban szolgálják a kompromisszummentes hangreprodukciót. Látogassa meg az Audio-Technica standját a CES-en (South Hall 1, Booth# 20656) és találja meg az Önhöz legjobban illő fejhallgatót, és fedezze fel, hogyan ragadja magával a jó zene.

Kapcsolat:

Email: gsara@audio-technica-ce.com
az ön személyes kapcsolattartója

Tel: Sára Gábor +36 70 953 13 07.

 

A sajtóanyag angol nyelven letölthető: www.starscreamcommunications.com/press-images/

Forrás: www.starscreamcommunications.co.uk

Vissza a Sajtóközleményekhez
English

Romania

Francias

Deutsch

desktop