AUDIO-TECHNICA FIÓKOM
Oldaltérkép
Magyar

Keresés...

Főoldal
Hírek
Sajtóhírek
Új 8x8-as digitális mátrixkeverőt mu...

Új 8x8-as digitális mátrixkeverőt mutatott be az Audio-Technica az InfoComm 2014 kiállításon

2014-07-12

 

Az Audio-Technica egy új digitális keverőt mutatott be az InfoComm 2014-en. Az AT-DMM828 automatikus mikrofonkeverésre képes, 8 bemenetes, 8 kimenetes digitális mátrix keverő, Crestron és AMX vezérelhetőséggel. Akár 16 egység kaszkádolható, így akár 128 bemeneti csatorna automatikus kezelésére képes. 

Az AT-DMM828 mind a nyolc bemenete alkalmas mind mikrofon, mind vonalszintű jel fogadására, külön kapcsolható 48V-os fantomtápot szolgáltat, rendelkezik külön előerősítés és hangerő szabályzókkal, állítható kapu csillapítással, valamint mélyvágó szűrővel.

A rugalmasság és az egyszerű kezelhetőség áll - a mind USB, mind RS232 porttal PC-hez csatlakozatható és a SmartMixer szoftverrel részletesen beállítható AT-DMM828 - fókuszában. A SmartMixer szoftver külső egységek vezérlését is jehetővé teszi D-sub 25 csatlakozón ill. külső vezérlést is fogad ugyanott, hangerőszabályzáshoz vagy mátrix pontok ki/be kapcsolásához. Beállítható prioritás teszi lehetővé az adott alkalmazáshoz való testreszabást, a választható NOMA funkció segít a gerjedés minimalizálásában. 8 szimmetrikus audió kimenet (Phoenix csatlakozókon) áll rendelkezésre, erősítőrendszerek meghajtásához.

Az AT-DMM828 digitális mátrix keverő ajánlott végfelhasználói ára nettó €1980, azaz 613 800 Ft +áfa.

Vissza a Sajtóközleményekhez
English

Romania

Francias

Deutsch

desktop