AUDIO-TECHNICA FIÓKOM
Oldaltérkép
Magyar

Keresés...

Főoldal
Hírek
Sajtóhírek
IFA 2014: Vidd magaddal bárhová, a t...

IFA 2014: Vidd magaddal bárhová, a tökéletes minőségű zenét az Audio-Technica új CKR szériával

2014-09-05

Zenefanatikusoknak tervezve, akik igénylik menet közben is az audiofil minőséget. Az új Audio-Technica ATH-CKR9 és ATH-CKR10 hallójárati fülhallgatók olyan hangzást nyújtanak, mely korábban csak a nagyobb fülre helyezhető fejhallgatók sajátja volt. A hordozható nagy felbontású lejátszók és okostelefonok megjelenésével keletkező igények kiszolgálására készült el ez a két ultra-kompakt hallójárati fülhallgató, melyek hangzásvilága tökéletesen valósítja meg a stúdió minőségű hangzást.

Az itt használt technológiát eddig csak a hangsugárzóknál alkalmazták eddig. A CKR9 és a CKR 10 a világon elsőként alkalmazza hallójárati fülhallgatóban a Dual Phase Push-Pull Driver technológiát. Hagyományosan a kettős meghajtóval készült fülhallgatókban a meghajtók ugyanabba az irányba sugároznak. A két 13mm-es csúcsminőségű meghajtót egymással szembe fordítva és ellenkező polaritással bekötve azt eredményezi, hogy a harmonikus torzítás csökken, a teljesítmény megkétszereződik, az érzékenység és a reakciósebesség is megnő. A végeredmény egy tágas, levegős hangkép, ami ugyanakkor a teljes frekvenciasávban nagyon részletgazdag, remekül illeszkedve ezáltal mindenféle zenei stílushoz.

A beépített Bass Acoustic Resistor hivatott az alsó mély tartomány hangjainak szabályzásáért, amely szintén hozzásegít, hogy tiszta, természetes élményt nyújtson a fülhallgató, olyan mértékben mely eddig nem volt megszokott ebben a kategóriában.

A CKR9 és CKR10 típusok azok számára készült, akik a legújabb nagyfelbontású, veszteségmentes felvételeket részesítik előnyben minden környezetben. A hivatalosan elfogadott MQ-P, MQA, MQ-C, MQ-D formátumok nyújtják jelenleg ezt a minőséget, mely a CD felbontásánál is jobb minőségű. A gyártásnál felhasznált anyagok és technológiák azonosak a Hi-End fejhallgatóknál alkalmazottakkal. A meghajtó egy merev, mégis diszkrét titánium (CKR10) vagy alumínium (CKR9) házban nyugszik, ezzel csillapítva a nem kívánt rezonanciákat, míg a vezetékeknél, más magas minőségű Audio-Technica hallójárati fülhallgatókhoz hasonlóan, egy alumínium hüvely segít elnyelni a kábelen keletkező nem kívánatos rezgéseket.

„Mindannyian arra törekszünk, hogy a legtökéletesebb minőségű hangzás kísérjen el bennünket mindenhová, és örülünk, hogy ezek a hallójárati modellek jól tükrözik a nagyobb Audio-Technica fejhallgatók minőségi elvárásait.” Mondta Harvey Roberts, az Audio-Technica Consumer Marketing Managere. „Kis testben óriás hang, ezek a modellek alternatívát nyújtanak a nagyobb modellekre kompromisszumok nélkül, a hangzásukat tekintve. A különleges meghajtó technológia, melyek kifejlesztettünk lehetővé teszi a felhasználóink számára a stúdióminőségű zenehallgatást, függetlenül attól épp merre járnak a világban.”

CKR line up

Hiromichi Ozawa, (fent balra) az Audio-Technica Japan Fejhallgató divíziójának műszaki igazgatója így folytatja: „Ezek fülhallgatók arra csábítanak, hogy egyszerűen élvezd a zenét, és ez többet jelent mint átható basszus. Arra készültek, hogy a zene tiszta élvezetét nyújtsák a közép- és felső frekvenciatartományban is. Hisszük, hogy a CKR9 és CKR 10 fülhallgatókkal sikerült megvalósítani azt a hangzást, amely igen közel áll a nagyobb méretű fejhallgatókéhoz és lényegesen jobb, mint az átlagos hallójárati modelleké.”

Az Audio-Technica CKR9 és CKR10 modellek 2014 novemberétől kaphatóak partnereinknél,
várhatóan 69 900 HUF bruttó és 99 900HUF bruttó fogyasztói áron.

Egyéb információért kérem keressen fel bennünket!
Az ön személyes kapcsolata: Sára Gábor +36 70 953 13 07
Email: gsara@audio-technica-ce.com

 

Sajtófotó galéria: www.starscreamcommunications.co.uk

Vissza a Sajtóközleményekhez
English

Romania

Francias

Deutsch

desktop