AUDIO-TECHNICA FIÓKOM
Oldaltérkép
Magyar

Keresés...

Főoldal
Hírek
Sajtóhírek
Audio-Technica AT2020USB és Ultimate So...

Audio-Technica AT2020USB és Ultimate Sound Bank csomag

2012-02-27

 

Az Audio-Technica örömmel jelenti be a francia Ultimate sound Bank  szoftvercéggel kötött megállapodását, melynek keretében az AT2020USB mikrofonhoz ajándék mintalejátszó programot és hangbankot kínálunk.

Az AT2020USB párosítása az UVI Workstation programmal ideális dalszerzőknek és podcastereknek, mivel megkönnyíti a dalötletek egyszerű összeállítását és igazán ütős podcast műsorok előállítását.

Az USB UVI Workstation-je egy multitimbrális hangszer, ami korlátlan számú PART-ot, beépített effekteket, élő előadás támogatást és valósidejű munkafolyamatot biztosít. Alapja az Ultimate Sound Bank UVI motorja, melyen a Spectrasonics, MOTU és Big Fish Audio széleskörűen használt hangszerei is alapulnak. A mellékelt hangkönyvtár 400 MB-nyi hangeffektust, hangszeres és dob loop-okat tartalmaz.

Az USB digitális kimenettel ellátott, Mac- és Windows-kompatibilis AT2020USB stúdióminőségű artikulációt és beszédérthetőséget kínál, ami ideális házistúdió felvételeknél, helyszíni felvételeken és podcast műsorokhoz. Alacsony saját zajával és kiterjesztett frekvenciamenetével az AT2020USB kiváló megoldást jelent digitális hangfelvételi alkalmazások széles skálájához.

A népszerű AT2020-on alapuló, egyedileg fejlesztett kis tömegű membránnal szerelt AT2020USB egy masszív, merőleges tengelyű kondenzátor mikrofon, mely a stúdiómikrofon hangminőséget USB kimenettel párosítja. Fix kardioid karakterisztikájú a hangforrás optimális izolációja érdekében, és az USB csatlakozáson keresztül kapja a működéséhez szükséges tápfeszültséget. Az AT2020USB-t mellékelt USB kábellel, asztali mikrofonállvánnyal és puha védőtasakkal szállítjuk.

Az UVI Workstation szoftver és a hangbank letöltéséhez az AT2020USB felhasználónak egyszerűen be kell regisztrálnia a vásárlását az Ultimate Sound Bank weboldalán a mikrofonhoz mellékelt kóddal. Ezután email-t kap részletes letöltési útmutatóval.

Vissza a Sajtóközleményekhez
English

Romania

Francias

Deutsch

desktop