AUDIO-TECHNICA FIÓKOM
Oldaltérkép
Magyar

Keresés...

Főoldal
Hírek
Endorzerek
Endorzerek
Budapest Jazz Orchestra
Az akusztikus hangszerek esetében homogén és kíváló hangzás érhető el az AE3000- el. A minél valósághűbb megszólalás elengedhetettlen egy big band-nél, mert könnyen túl lehet hangosítani.
Budapest Voices
A Budapest Voices a cappella együttes 2013. áprilisában alakult. 12 kiváló énekesből és egy ütőhangszeresből áll. 2013 novembere óta aktív Audio-Technica endorzerek.
Bëlga
„Mit Kíván a Magyar Nemzet? Magyar Nemzeti HIP-HOP-rappet!”
CimbaliBand
Zenéjükben a modern kelet európai életérzés keveredik a népzenével, viszont mindez természetes formában történik, mert ők egy igazi “multikulti” zenekar. 2014 óta az Audio-Technica endorserei.
Cserpes Laura
Laura, bár először a Megasztárban tűnt fel, Élj pont úgy! című dalával egészen a döntőig jutott A Dal 2013 című műsorban.Első nagylemeze 2013-ban jelent meg, 2014-ben ismét bekerült A Dal-ba, a TV2 Nagy Duett című műsorában partnerével, Gesztesi Mátéval az 5. helyet szerezték meg. VIVA-COMET jelölést kapott, valamint főszereplő "A véletlenül szándékos" című filmben, melynek főcímdalát is ő énekelte.
Fekete János "Jammal"
"Mint tudjuk a dobot is egyszerre több mikrofonnal veszik fel, hangosítják. Én pont ugyanezt a hatást szerettem volna elérni a "szájdobolással" is."
Ferenczi György és a Rackajam
A szájharmonikaművész-énekes-hegedűs-gitáros Ferenczi György jelenlegi formációjával egyre inkább akusztikus, és a népzene felé forduló zenét játszik. Ehhez a koncerteken és a stúdióban is Audio-Technica mikrofonokat használ.
Kaszás Péter
A többszörös díjnyertes dobos, zeneszerző Kaszás Péter több mint 20 éve van jelen a hazai zenei életben. 2007 óta Audio-Technica endorser.
Laár András
Humorista, énekes, zeneszerző, dalszövegíró, író, költő, spirituális gondolkodó. A KFT együttes és a L’art pour l’art Társulat alapító és jelenlegi tagja, az ország Besenyő Pista bácsija. 2013 óta az Audio-Technica aktív endorsere.
METALLICA
2009 legjobban várt rock koncert turnéját a világ kedvenc heavy metal csapata jegyzi. A Metallica a turnéval a jól fogadott Death Magnetic albumát népszerűsíti.
Markó Ádám
Markó Ádám 2014 novembere óta Audio-Technica endorzer. Az egyik legtöbbet foglalkoztatott session dobos Magyarországon, jöhet hip-hop, jazz, pop, rock vagy progresszív metál, gyakorlatilag bármilyen stílusban otthonosan és egyedien mozog.
Pacziga Linda
Linda több mint tíz éve aktív szereplője a hazai zenei életnek. Számos metal, rock és latin zenekar tagjaként láthattuk már, de vokálozott Horgas Eszter és a Bikini zenekar lemezén, hallhatjuk Lukács Peta szólólemezén, emellett folyamatosan írt saját dalokat is. Jelenleg Janicsák Veca mellett vokalistaként lép fel és idén megalakult saját formációja, a „Lindám” zenekar. 2014 óta az Audio-Technica aktív endorsere.
Pál Dénes
Az igazi áttörést különböző énekversenyeken elért jó helyezések után a 2012-es Voice - Magyarország Hangja című műsor jelentette számára, melyet a közönség támogatásának köszönhetően meg is nyert. 2013-ban Agárdi Szilvivel közös dalukkal, a Szíveddel lással döntőbe került az Eurovíziós Dalfesztivál hazai versenyében. Koncerteken, fellépéseken, zenekari próbákon egyaránt használja saját Audio-Technica eszközeit.
Pál István Szalonna
A Magyar Köztársaság Ezüst Érdemkeresztjével kitüntetett Pál István "Szalonna" napjaink egyik legkiválóbb magyar prímása, és az egyik legtöbbet foglalkoztatott népzenész.
Tango Harmony
Piukovics Gábor nagybőgős rengeteg eszköz és technikai megoldás után jutott el az Audio-Technica szakembereihez, ahol kipróbálta az ATM350-es mikrofont. Ez az eszköz volt képes átvinni a nagybőgő mély energiái mellett Gábor hangszerének különlegesen gazdag felhangjait is.
Vastag Csaba
Az első hazai X-faktor győztese a finálé óta egy percet sem unatkozik. A rengeteg koncert és stúdiómuka mellett Csaba soha nem feledkezik meg arról, hogy kinek köszenheti, hogy ma az egyik legkeresettebb előadó lehet. Bármerre is járjon, a rajongók hatalmas szeretettel és odafigyeléssel hálálják meg azt, hogy rájuk mindig szán időt. Ám arra soha nem számított, hogy éppen rajongói váltják valóra dédelgetett álmát.
Váczi Eszter (Váczi Eszter Quartet)
Bár a Váczi Eszter Quartet 13 évvel ezelőtt alakult, első lemezük csak 2009-ben jelent meg, mely újradefiniálta a magyar jazzről eddig alkotott általános felfogást. 2005 óta az Audio-Technica endorzere.
Éliás Gyula jr.
Éliás Jr, azaz a magyar Barry White. Így emlegetik a kiváló énekest, aki ezt természetesen nem bánja, hiszen maga is nagy rajongója a búgó hangú amerikai énekesnek.
English

Romania

Francias

Deutsch

desktop