AUDIO-TECHNICA FIÓKOM
Oldaltérkép
Magyar

Keresés...

Főoldal
Támogatás
Garancia

Garancia

Minden, az Audio-Technica Europe-tól, vagy az Audio-Technica képviselettől vásárolt Audio-Technica termékre a vásárlástól számított egy év a jótállás, mely a Garanciaregisztracio.hu oldalon való regisztrálással KÉT ÉVre hosszabbítható.

A gyártó garantálja, hogy a termék ezen időszak alatt mentes lesz anyaghibából vagy megmunkálásból származó hibáktól.

Amennyiben mégis ilyen meghibásodás történik, a termék megjavítása vagy cseréje díjtalanul történik.

A meghibásodott terméket vissza kell juttatni az a garanciajegyen megjelölt hivatalos márkaszervizhez a vásárlást igazoló bizonylattal és a jótállási jeggyel együtt.

Az Audio-Technica garancia kizárja a normál elhasználódásból, rongálásból, szállításból és a felhasználói utasításnak nem megfelelő használatból adódó hibákat.

A garancia érvénytelen, amennyiben a készüléket nem hivatalosan javítják, módosítják, illetve a termékcímkét és/vagy a sorozatszámot megrongálják vagy eltávolítják

 

ÉLETTARTAM GARANCIA


REGISZTRÁLOK

Az Audio-Technica több mint 50 éve fejleszt és gyárt professzionális audio eszközöket a legmagasabb szintű szabványok szerint.

40-es sorozatú, Artist Elite és Artist sorozatú termékeink minőségébe vetett bizalmunkat azzal mutatjuk ki, hogy garanciát vállalunk, hogy az Ön mikrofonja a teljes élettartama során mentes lesz anyag- és gyártási hibából származó meghibásodástól.

A 40-es sorozatú, Artist Elite és Artist sorozatú mikrofonokra adott élettartam-garancia ingyenes, addicionális szolgáltatás, és nem érinti az Ön törvényes jogait. Kérjük, vegye figyelembe a következő feltételeket:

 1. Az élettartam-garancia kizárólag az eredeti vásárlót illeti meg, aki kitölti a
  http://eu.audio-technica.com/en/support/warranty/lifetime/ oldalon a regisztrációs űrlapot a vásárlástól számított 30 napon belül. Az élettartam-garancia csak a 40-es sorozatú stúdiómikrofonokra, valamint az Artist Elite és Artist sorozatú vezetékes mikrofonokra (a fejmikrofonok kivételével) vonatkozik, és az Audio-Technica által a termék szervizelhető élettartamaként meghatározott 15 év időtartamra szól. 
 2. Az élettartam-garancia csakis új termékre érvényes, nem vonatkozik bemutató- és tesztmikrofonokra, vagy 2007. november 1. előtt (40-es sorozat), ill. 2009. május 1. előtt (Artist Elite és Artist sorozat) vásárolt termékekre. Garanciális igény esetén a vásárlást igazoló dokumentumokat be kell mutatni.
 3. Az élettartam-garancia kizárólag anyag- és gyártási hibákat fed le, és csak a termék szervizelhetőségi időtartamára*.
 4. Az élettartam-garancia nem vonatkozik olyan meghibásodásra, ami a gyártó által nem ellenőrizhető tényezőkből származik, mint például:
  - az Audio-Technica használati és karbantartási utasításának be nem tartása
  - normál használatból adódó elhasználódás
  - nem megfelelő használat és/vagy tisztítás
  - véletlen vagy szándékos rongálás
  - a termék módosítása, átalakítása
 5. Az élettartam-garancia kizárólag az Audio-Technica Europe által szállított és EMEA (Europe, Middle East, Africa)** országbeli szerződött viszonteladótól vásárolt termékekre vonatkozik.
 6. Az élettartam-garancia kizárólag a termékre vonatkozik.
 7. A hiba felfedezésétől számított 14 napon belül értesíteni kell az Audio-Technica képviseletet.
 8. Amennyiben a termék a fenti feltételek szerint hibásnak minősül, az Audio-Technica saját belátása szerint vagy visszafizeti (maximum) az eredeti vételárat, vagy megjavítja a terméket, vagy új termékre cseréli azt. Az Audio-Technica nem vállal felelősséget semmilyen járulékos veszteségért.
 9. A visszaküldött termék dobozán jól láthatóan fel kell tüntetni a visszaküldési engedélyszámot (RA#). Forduljon a vásárlás helyén a hivatalos Audio-Technica disztribútorhoz visszaküldési engedélyszámért. A visszaküldött termék felhasználó által jelzett hibájának az Audio-Technica szervizben reprodukálhatónak kell lennie. Az Audio-Technica fenntartja a jogot addicionális költség felszámítására, amennyiben a terméket a szerviz nem találja hibásnak.
 10. A http://eu.audio-technica.com/en/support/warranty/lifetime/ oldalon elvégzett regisztráció esetén Ön kap egy egyedi ügyfél azonosító számot. Kérjük, nyomtassa ki és őrizze meg az azonosító számot, és tüntesse fel, ha hozzánk fordul. 11. Garanciális igény esetén, ha a meghibásodás nem anyag- ill. gyártási hibából származik, az Audio-Technica fenntartja a jogot, hogy a szervizdíjat és a kicserélt alkatrészek árát az ügyfélnek felszámítsa.

* Az Audio-Technica a mikrofon élettartamát a vásárlástól számított 15 év időtartamban határozza meg. Ha egy terméket az Audio-Technica időközben módosít, továbbfejleszt, újabb technológiára cserél, vagy a gyártását abbahagyja, a termék esetleg nem javítható vagy cserélhető az eredetivel megegyező specifikáció szerint, mivel a cserealkatrészek már nem állnak rendelkezésre. Ebben az esetben az Audio-Technica opcionális javítási/csere/továbbfejlesztési ajánlatot tesz az Ügyfélnek.

Az elérhető opcionális javítási/csere/továbbfejlesztési szolgáltatás addicionális költséggel járhat.

** Az élettartam-garancia az Audio-Technica Ltd kijelölt disztribútoraitól és azok szerződött viszonteladóitól vásárolt termékekre vonatkozik, a következő EMEA (Europe, Middle East, Africa) országokban: AUSZTRIA, BELGIUM, BOSZNIA, CIPRUS, CSEH KÖZTÁSRASÁG, DÁNIA, DÉL-AFRIKAI KÖZTÁRSASÁG, EGYESÜLT KIRÁLYSÁG (UK), ÉSZTORSZÁG, FINNORSZÁG, FRANCIAORSZÁG, GÖRÖGORSZÁG, HOLLANDIA, HORVÁTORSZÁG, IRÁN, ÍRORSZÁG, IZLAND, IZRAEL, LENGYELORSZÁG, LETTORSZÁG, LIBANON, LITVÁNIA, LUXEMBURG, MACEDONIA, MAGYARORSZÁG, MÁLTA, MONTENEGRO, NÉMETORSZÁG, NORVÉGIA, OLASZORSZÁG, OROSZORSZÁG, PALESZTINA, PORTUGÁLIA, ROMÁNIA, SPANYOLORSZÁG, SVÁJC, SVÉDORSZÁG, SZAÚD-ARÁBIA, SZERBIA, SZLOVÁKIA, SZLOVÉNIA, TÖRÖKORSZÁG, UKRAJNA

English

Romania

Francias

Deutsch

desktop